Panouri de duș WALK IN

Transparent Design realizeaza panouri de dus personalizate de tip WALK IN, de diferite grosimi si cu finisaje diverse, transparente, mate sau imprimate.

Paravanele WALK IN se incadreaza perfect in orice baie, indiferent de marime, sticla fiind o solutie moderna de amenajare. Datorita variatiilor de culori si modele pe care le oferim, cu siguranta veti gasi solutia optima pentru amenajarea baii dvs.!

Pentru o transparenta de durata recomandam sticla TIMELESS pentru executia panourilor de dus, sticla ce isi pastreaza in timp aspectul curat cu un efort minim!

Tratament aticoroziune de durata

Sticla TIMELESS este realizata cu ajutorul unei depuneri magnetronice performante, ce nu afecteaza claritate sticlei, dar cu o puternica protectie anti-coroziune impotriva petelor albe cauzate de apa si depuneri calcar.

Veţi observa că pe suprafaţa sticlei TIMELESS va rămâne mult mai puţină apă decât în cazul sticlei obișnuite!

Various project views
Various project views

Siguranta maxima in exploatare

Indiferent de culoare sau model, recomandam si sticla laminata, asigurand astfel un grad maxim de siguranta si rezistenta in timp: in momentul spargerii fragmentele de sticla raman lipite prin intermediul foliei de la interior, eliminand riscul de ranire al persoanelor. Sticla laminata, poate fi transparenta, mata sau printata.

De ce noi?

  • Sticla procesata in fabrica noastra conform standardelor de calitate EU ;
  • Sticla securizata certificata BSI EN 12150;
  • Gama variata de finisaje;
  • Print digital ceramic de calitate exceptionala pentru personalizarea proiectului dvs.;
  • Termene de productie excelente.