Pereți mobili sticlă

TRANSPARENT DESIGN executa la comanda pereti din sticla folosind sticla float securizata, de diverse grosimi si finisaje, cu dimensiuni personalizate adaptate proiectului dvs., dar si sticla laminata cu proprietati acustice ridicate.

Peretii mobili din sticla reprezinta o solutie inteligenta de acces facil din exterior in interior, cu grad de flexibilitate ridicat prin inchiderea partiala sau totala a acestora. Astfel puteti beneficia de zone largi pentru diverse intruniri sau receptii, dar si de o compartimentare eficienta a spatiului interior cu transparenta totala sau intimitate perfecta, cu o izolare fonica mare, in functie de necesitati.

Peretii mobili din sticla pot fi utilizati in diverse aplicatii: magazine si zone comerciale, hoteluri, cafenele, spatii de birouri, dar si in casele dvs, sistemele avand o manevrabilitate facila. Peretii pot fi prevazuti cu usi de acces din sticla, asigurandu-se astfel accesul facil si in momentul inchiderii integrale a peretelui.

Inchiderea teraselor sau a balcoanelor cu ajutorul peretilor mobili din sticla reprezinta o solutie potrivita, atat din punct de vedere functional, cat si estetic. Iti asigura confortul necesar in functie de vreme, pastrand in acelasi timp luminozitatea si vizibilitatea.

Various project views
Various project views