Prelucrare sticlă CNC

Centrele de prelucrare cu comanda numerica in coordonate realizeaza automat o gama variata de operatii, respectiv taiere, prelucare cant, gaurire, decupare si gravare. Prelucrarea automata este ideala pentru executia sticlei destinate mobilierului si constructiilor (blaturi, trepte, balustrade, usi, etc.) cu forme diverse si decupaje complexe ce necesita o acurateta deosebita si care nu pot fi realizate manual sau de catre utilajele obisnuite.

De asemenea abaterile rezultate in urma procesului de prelucrare pe CNC sunt minime, datorita programarii automate a operatiilor pe baza fisierelor ACAD ce pot fi importate in calculatorul utilajului. Totodata, timpii de realizare ai panourilor pe CNC sunt mai mici, in software-ul de baza al utilajului existand inmagazinat un numar mare de forme si decupaje ce pot fi ajustate la cotele dorite usurand astfel munca programatorului.

Echipamente automate de ultima generatie

Transparent Design detine mai multe echipamente automate de ultima generatie, eliminand astfel executia manuala a panourilor si a abaterilor de masurare.

BAVELLONI NRG 420 Power Jet (2019) este destinat prelucrarii cu acuratete a panourilor de sticla cu forme si decupaje deosebite, dimensiune de 4500 x 2500 mm

3 CNC – uri verticale de ultima generatie :

  • CMS PROFILE 5028 SX (2016)
  • CMS PROFILE 7032 SX (2019)
  • CMS PROFILE 7032 SX (2020)

Acestea ne permit prelucrarea automata a panourilor JUMBO cu dim. max. 5000 x 2800 mm , executand cu acuratete toate operatiile necesare: prelucrare cant, gaurire, decupare.

CMS VERTEC MILL 3222 SX (2018) executa automat si rapid gauri si decupaje. Calitatea acestui proces este foarte importanta pentru evitarea spargerii geamurilor la securizare ( mai ales a panourilor JUMBO, de mari dimensiuni) sau la montaj in cazul prinderilor mecanice si a fixarii feroneriei.

Calitatea acestui proces este foarte importanta pentru evitarea spargerii geamurilor la securizare ( mai ales a panourilor JUMBO, de mari dimensiuni) sau la montaj in cazul prinderilor mecanice si a fixarii feroneriei.

Various project views