1.200

proiecte finalizate

Să facem cunoștință:

Povestea Transparent Design SRL a început în 2005 din dorința de a aduce pe piață sticlei din România o altă abordare a relațiilor Companie – Client, ridicarea standardelor de calitate a produselor și respectarea termenelor de producție și montaj.

Inițial, Transparent Design se adresa în special proiectelor de amenajări interioare, producția realizată fiind destinată în proporție de 90% proiectelor proprii de montaj. Pentru a putea menține un standard înalt de calitate al produselor am realizat că acest lucru implică investiții în utilaje. Așadar nu am făcut rabat la calitate și ne-am orientat către achiziția de utilaje noi și performanțe, de la furnizori europeni de renume. În acest fel, am ajuns să creștem capacitatea de producție în permanență, dar și orientarea către o mai mare varietate de produse, ca sticlă laminată, sticlă emailată și print digital cu cerneală ceramică.

Tehnologii noi și precizie

Transparent Design devine astfel cel mai mare procesator de sticlă plană din ROMÂNIA, executând intreaga gamă de prelucrări cu utilaje proprii: tăiere sticlă, prelucrare sticlă CNC și waterjet, emailare sticlă și print digital ceramic, laminare sticlă și securizare sticlă.

Utilajele noastre principale

Mai jos poți găsi o scurtă descriere a principalelor utilaje și echipamente folosite în prelucrarea sticlei:

Tăiere sticlă

Două linii JUMBO BOTTERO GERMANIA cu încarcare automată pentru foi de dimensiune 6000×3210 mm, atât pentru sticla float, cât și pentru sticla duplex (2015 & 2018).

Prelucrare cant sticlă

BAVELLONI VE-500 V10 (2017)- realizare automată a cantului la unghi variabil 0°- 45 °

Linii automate bilaterale de prelucrare cant – finisează cantul panourilor dintr-o singură trecere.
BAVELLONI HE500 (2019)
SCHIATTI (2021)

Prelucrare cant CNC

CNC orizontal BAVELLONI NRG 420 Power Jet (2019) destinat prelucrării cu acuratețe a panourilor de sticlă cu forme și decupaje deosebite, dimensiune 4500 x 2500 mm

4 CNC – uri verticale de ultimă generație, ce ne permit prelucrarea automată a sticlei (inclusiv dimensiuni JUMBO), executând cu acuratețe toate operațiile necesare: prelucrare cant, găurire, decupare:

CMS PROFILE 5028 SX (2016)
CMS PROFILE 7032 SX (2019)
CMS PROFILE 7032 SX (2020)
CNC vertical CMS VERTEC MILL 3222 SX (2018) ce execută automat și rapid găuri și decupaje

CMS Brembana Easyline (2020) – CNC cu tehnologie ‘WATER-JET’ în 5 axe destinat prelucrării și decupării sticlei, dar și pentru alte materiale

Cererea de sticlă colorată a crescut tot mai mult, iar pentru a răspunde acestei cerințe am achiziționat o linie de emailare / vopsire profesională completă ce include și cuptor de uscare, cu o capacitate de cca. 60 m sticlă vopsita / oră. Pentru a reduce timpul de producție, dar și datorită problemelor de logistică și calitate pe care le-am întâmpinat, am decis să achiziționăm, în 2016, primul cuptor de securizare TAMGLASS 5000X2400 mm.

Cât despre materia primă, lucrăm numai cu sticlă de cea mai bună calitate de la producători renumiți precum SAINT GOBAIN, AGC, GUARDIAN, EUROGLAS și avem întodeauna pe stoc sticle speciale: sticlă ultraclară, sticlă colorată în masă (bronz, gri, gri închis) sau Matelux (mată).

Fabrica de sticlă se întinde pe o suprafata de cca. 8000 m2 și benefeciază de personal calificat, cu o experiență solidă în prelucrarea sticlei plane.

Transparent Design a obținut certificarea sistemului de asigurare a calității ISO 9001 în anul 2007, iar în luna Mai 2020 a primit certificarea BSI Kitemark™ BS EN 12150 pentru sticlă securizată.

Servicii prelucrare sticlă

Sticla a devenit un element din ce în ce mai prezent în amenajările interioare. Elegantă și luminoasă, sticla este alegerea perfectă atât pentru casa dumneavoastră, cât și pentru proiectele tip „office”, astfel dând spațiului un aer mai sofisticat, mai nou, mai deosebit.

Vrei un partener de încredere pentruproiectul tău?

Solicită o oferta de preț