Sticlă rezistentă la foc

Transparent Design a devenit in 2020 distribuitor autorizat AGC de sticla rezistenta la foc PYROBEL(ITE). Firma noastra detine tehnologia necesara pentru procesarea sticlei antifoc, fiind procesator unic pe piata romaneasca, iar astfel, putem oferi cele mai bune termene de executie si livrare.

Sticla termorezistenta, numita si sticla antifoc sau sticla rezistenta la foc este un tip special de sticla laminata, multistrat, ce are in componenta sa una sau mai multe folii ‘intumescente’. Aceasta are ca scop prevenirea in caz de incendiu, a extinderii fumului, flacarilor si emisiilor de gaze.

Clasificare sticla termorezistenta

In functie de performante, sticla termorezistenta se clasifica in 3 categorii: E, EW si EI, gradul de rezistenta fiind dat de timpul (in minute) pentru care se ofera protective:

In caz de incendiu, folia intumescenta din interiorul sticlei multistrat se transforma, atunci cand temperatura atinge circa 100 grade C, intr-un ‘scut’ rigid de protectie opac ce impiedica patrunderea flacarilor, si poate reduce sau bloca transmiterea caldurii.

Sticla PYROBELITE

PYROBELITE este cea mai subtire sticla laminata cu folie speciala la interior capabila sa asigure protectie minima la incendiu pentru maxim 60 min. In functie de numarul foilor de sticla, respectiv a numarului de folii interioare, PYROBELITE raspunde criteriilor claselor de siguranta EW30, EW60 si EI20.

Utilizare

Cu o grosime intre 7.9-12.3 mm, PYROBELITE este cel mai des utilizata la partitii si usi din sticla cu rezistenta la foc. Feroneria utilizata trebuie, de asemenea, sa fie una speciala, cu grad de protectie impotriva focului.

In caz de incendiu, folia interioara se transforma intr-un ‘scut’ rigid de protectie opac ce impiedica patrunderea flacarilor, si poate reduce transmiterea caldurii. PYROBELITE asigura protectie in ambele directii.

Avantajele sticlei Pyrobelite

Livrare rapida

Termene de livrare reduse, fiind posibila prelucrarea in fabrica

Transparenta

Calitate superioara, transparenta

Design custom

Dimensiuni taiate la cerere

Marcaj CE

Conformitatea cu cerințele aplicabile la nivelul UE

Various project views
Various project views