Print digital ceramic

TRANSPARENT DESIGN beneficiaza din aprilie 2020 de o masina de print leader in domeniu – cu dimensiuni JUMBO 6000X3000 MM, singurul utilaj din tara ca marime si tehnologie, VITRO JET FS8 marca TECGLASS SPANIA:

  • 16 capete de print
  • 16.000 duze
  • Rezolutie maxima: 1440 dpi

VITRO JET poate reproduce pe sticla orice design graphic, modele sau fotografii cu cerneluri ceramice. Aceasta este echipata cu un sistem de uscare automata, ce permite uscarea sticlei simultan cu imprimarea, reducand astfel timpul de productie. Aceata tehnologie, unica pe piata printului digital ceramic, reduce substantial riscul contaminarii cu praf a sticlei executate, asigurand un rezultat final de calitate.

VETRO JET detine o tehnologie avansata a capetelor de print VARIABLE DROP SIZE (VDS), ce permite utilajalui adaptarea fluxului de cerneala (7 nivele) in functie de gradul ridicat de opacitate ( tipic pentru modele) sau de rezolutia inalta a imaginii.

Tehnologie unica pe piata printului digital ceramic

Design custom

VITRO JET poate reproduce pe sticla orice design graphic, modele sau fotografii cu cerneluri ceramice.

Timp redus

Este echipata cu un sistem de uscare automata, ce permite uscarea sticlei simultan cu imprimarea, reducand astfel timpul de productie.

Calitate inalta

Aceasta tehnologie reduce substantial riscul contaminarii cu praf a sticlei executate, asigurand un rezultat final de calitate.

Sticla astfel printata va fi introdusa imediat in cuptorul de securizare, beneficiind astfel de rezistenta sporita la zgarieturi, raze UV sau diferente de temperatura. Datorita acestor proprietati sticla printata ceramic poate fi utilizata in amenajari interioare, dar si la exterior pe fatadele cladirilor sau in componenta geamurilor termopan.

Utilizari

Printul ceramic pe sticla are o multitudine de utilizari, putand fi folosit atat pe sticla monolit , cat si in constructiile cu sticla laminata si prinderi punctuale.

Fiind o sticla securizata, rezistenta UV si la umezeala, sticla printata poate fi utilizata la:

Various project views
Various project views