Fabrica de sticla

Transparent Design este in topul companiilor prelucratoare si producatoare de sticla plana din Romania cu capacitati multiple si experienta in ceea ce priveste executia unei game variate de produse. Pe langa functionalitate, sticla aleasa poate imbunatati aspectul vizual si poate pune in valoare design-ul prin culoare sau textura, transparenta sau intimitate.

Produsele noastre folosesc urmatoarele tipuri de geam

Sticla float este un geam normal cu tenta verzuie cu grosimi intre 4-25 mm ce poate fi prelucrata, vopsita sau sablata ,securizata si laminata pentru orice aplicatie sau produs din sticla.

Sticla cu o claritate deosebita si cu tenta verzuie redusa in cant, perfecta pentru pereti din sticla datorita coeficientului sau ridicat de transmisie a luminii (92%).

Poate fi procesata si securizata in orice chip, fiind astfel utilizabila in special la amenajarile interioare – placari cu sticla colorata, usi din sticla clare sau sablate, cabine de dus, balustrade din sticla, etc. – unde fidelitatea culorii este definitorie.

Sticla float transparenta de diverse nuante (bronz, gri, verde, albastra) ce poate fi supusa oricarui proces de prelucrare, ca si in cazul sticlei float normale. Poate fi utilizat la realizarea oricarui produs de sticla, inclusiv la obtinerea geamului laminat, sablat sau duplex.

Sticla laminata cu folie PVB la mijloc, furnizata de producatorii de sticla si este, de regula, supusa taierii si finisarii, pentru a fi adusa in cote finite.

Nu poate fi securizata, totusi fiind considerata o sticla ‘safe’ poate fi utilizata la pereti din sticla si balustrade din sticla in cazul in care fixarea se face fara prinderi mecanice ce necesita gaurire. Geamul duplex poate avea in componenta sa sticla colorata in masa, clara, sau ultraclear.

Geam multistratificat realizat in fabrica noastra folosit in special la executia treptelor si pardoselilor din sticla, cu 30-35 mm grosime pentru a sustine greutati distribuite ridicate. Foile de sticla pot fi gaurite si securizate inainte de a fi supuse procesului de laminare, vitrajul compozit rezultat fiind astfel utilizabil la executia copertinelor si a balustradelor din sticla cu prinderi mecanice.

Transparent Design realizeaza geam laminat cu grosimi diferite si cu finisaje diverse – transparent sau mat, colorat in masa sau vopsit, etc. – in functie de cerintele proiectului.

Sticla plana transparenta sau colorata in masa, cu finisaj satinat (sticla matuita cu acid) renumit pentru finetea granularii. Sticla Matelux are proprietatile mecanice ale sticlei plane, fiind cu usurinta prelucrata, gaurita, securizata si laminata, ansamblata in geam dublu izolator.

Fiind un produs deosebit si elegant, ce filtreaza bland lumina, poate fi utilizat in tot felul de aplicatii: compartimentari din sticla interioare si usi, blaturi de masa, rafturi, cabine de sus,etc..

De asemenea, MATELUX ANTISLIP este creat special pentru a oferi proprietati anti-alunecare, fiind ideal pentru trepte si podeste.

Sticla vopsita realizata de AGC GLASS disponibila in 25 de culori moderne. Lacobelul este folosit numai la aplicatii interioare cum ar fi la mobilier (usi sticla glisante sau batante, dressinguri, rafturi, etc.) si pentru placarile cu sticla colorata a peretilor. Poate fi supus proceselor de prelucrare – taiere, finisare, gaurire, insa nu este securizabil.

Sticla float vopsita in fabrica noastra in orice culoare RAL, disponibila intr-o gama variata de grosimi de sticla. Avantajul geamului vopsit este acela ca panourile de sticla pot fi securizate inainte de vopsire fiind utilizate intr-un spectru mai larg de aplicatii.

Serviciile noastre

Pe langa produsele de sticla mentionate, oferim si a varietate mare de servicii de prelucrare a sticlei.